Furnizori Magazin


De ce este platforma vixflo.com potrivită pentru afacerea ta?

Platforma vixflo.com este metoda care satisface nevoile actuale ale business-ului tău, este flexibilă și se poate adapta ușor pe viitor, odată cu creșterea afacerii tale până la cel mai înalt nivel.

  A. Investiție redusă

  - Platforma Vixflo este o alternativă accesibilă, aspect important în special pentru business-uri la început de drum. Investiția inițială este mult mai scăzută și implicit riscul este mult mai mic.

  B. Lansare rapidă pe piață:

  - Platforma Vixflo oferă o soluție de comerț online la cheie, cu toate elementele necesare pentru a demara și administra business-ul online. De asemenea este pregătită cu integrările cele mai populare pentru plată, curier sau marketing, așadar te poți lansa mult mai rapid decât în cazul unei soluții construite de la 0. Soluțiile locale au avantajul integrării cu soluții populare pe plan local și cel al adaptării la legislația din România.

  C. Mentenanță: 

  - Un avantaj major al soluțiilor oferite de platforma Vixflo pentru noii furnizori este hostingul și mentenanța site-ului. Soluțiile pe platforma noastră îți asigură update-uri, fix-uri și se ocupă de securitatea platformei, așadar nu te mai stresezi cu mentenanța. Asta înseamnă costuri mult mai mici și mai puține bătăi de cap.

  D. Evoluție continuă:

  - Piața de comerț online este foarte efervescentă și mereu în schimbare. Cu un magazin dezvoltat independent e mai greu să te ții la curent cu toate schimbările din domeniu, unele de ordin juridic (cum a fost GDPR), altele legate de noi soluții de marketing sau UX. Soluțiile oferite de platforma noastră sunt foarte atente la astfel de noutăti și schimbări și le integrează în platformă pentru a rămâne competitive. Asta înseamnă că proprietarii de magazine online vor beneficia de îmbunătățirile și update-urile aduse platformei, în timp ce vor economisi timp, energie și bani.    

Care sunt beneficiile mele ca furnizor pe vixflo.com:

  • Îți permite să configurezi produsele după nevoile business-ului tău.
  • Beneficiezi de un nivel de securitate ridicat și de suport tehnic.
  • Îți oferă un magazin cu design responsiv, care să se adapteze la toate dispozitivele folosite de clienți.
  • Poți integra ușor metode de plată online și de curierat.
  • Acces la rapoarte privind vânzările, clienții, facturarea și alte soluții de marketing a magazinului online.
  • Îți faciliteze creșterea vânzărilor cu tool-uri de marketing și să fie optimizată din punct de vedere SEO.
  • Poți scala ușor business-ul folosind infrastructura platformei.
  • Promovare magazin fără costuri suplimentare din partea furnizorilor.
  • Nu plătești nimic pentru domeniu sau găzduire website.
  • Plătești comision doar pentru produsele furnizate către clienți.

Creează acum propriul magazin

Toate categoriile
Vânzări Fulger
Oferta de astăzi