Note: Nu faceți clic pe niciun buton sau nu faceți nicio acțiune în timpul ștergerii contului, poate dura câteva ori.
Ștergerea contului înseamnă:
Dacă creați produse clasificate, după ștergerea contului dvs., acele produse nu vor mai fi în sistemul nostru.
După ștergerea contului, soldul portofelului nu va mai fi în sistemul nostru